0224 222 0 777

[email protected]

Randevu Al

Bursa Hakimiyet- Fadim O

13 Haziran 2021

Son Güncelleme:

13 Haziran 2021


✔️ Tıbbi Onaylı İçerik

Bu içerik, Turan Turan Yayın Kurulu tarafından hazırlanmış olup Op. Dr. Kayhan Turan tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Op. Dr. Kayhan Turan — Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı | Robotik Ortopedi Cerrahi Derneği Başkanı


İki dizinden robotik diz protez ameliyatı olan Fadim Ö. (57), ameliyatın ertesi günü yürümeye başladı.

İki dizinden robotik diz protez ameliyatı olan Fadim Ö. (57), ameliyatın ertesi günü yürümeye başladı. Hastalarımızın yeniden günlük yaşamlarına döndüğünü görmekten mutluluk duyuyoruz. ORCD- Ortopedi Robotik Cerrahi Derneği Başkanı Op. Dr. Kayhan Turan, Bursa Hakimiyet gazetesine, yeni nesil robotik sistemle yapılan diz protez ameliyatları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 

https://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/robot-yardimiyla-diz-ameliyatlari-fayda-sagliyor-534531.html

PDF olarak indirmek için tıklayınız.

Randevu için tıklayınız

Benzer Yazılar:

Turan Turan

Turan&Turan yayın kurulu tarafından hazırlanmıştır.

0 Yorum

Yorum yapın

İletişim Formu

    Yorum yapın

    Turan&Turan
    Gizliliğe genel bakış

    Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.